NE-AM MUTAT!

Venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri, ne-am mutat intr-o noua locatie generoasa, adaptata cerintelor actuale!
Va asteptam in strada Cretuleasca nr 3, sat Gulia, jud Dambovita!
Programarile se vor face în continuare la 0736242838.

Indicatii de orientare    Localizare pe harta
multumiri dr peter fogarasi

Mii de multumiri

In urma cu 8 ani, unul dintre cateii nostri a avut mare nevoie de ajutor. Dupa vizite la mai multe cabinete veterinare si multi medici, ni s-a recomandat sa mergem la Peter. De atunci el este cel care are grija de toate animalutzele de pe langa casa noastra si in special de cei doi caini: un terra nova si un saint bernard.

In urma cu 4 luni, la sugetia lui Peter, am hotarat sa le facem teste pentru detectarea dirofilariozei. Din pacate testele au iesit pozitive pentru Dirofilaria Immitis si Anaplasma.

Cu multa rabdare si perseverenta am reusit impreuna sa le facem tratamentul de pregatire in vederea administrarii de immiticide, am facut si tratamentul propriu-zis iar totul este perfect. Cateii si-au revenit fara probleme, sunt sanatosi si fericiti.

Pentru asta si pentru nenumaratele situatii in care ne-a ajutat atat pe noi cat si pe prietenii nostri, ii multumim si il recomandam cu toata increderea si altor propietari de animale.

Otilia din Gulia


Saint Bernard
Terra Nova
Animalute fericite