NE-AM MUTAT!

Venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri, ne-am mutat intr-o noua locatie generoasa, adaptata cerintelor actuale!
Va asteptam in strada Cretuleasca nr 3, sat Gulia, jud Dambovita!
Programarile se vor face în continuare la 0736242838.

Indicatii de orientare    Localizare pe harta
cabinet medical veterinar magavet

Sunt Fogarasi Peter, medic veterinar cu 13 ani de practica intr-un singur cabinet din Bucuresti, de cand am terminat studiile la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti.

De ce am hotarat sa deschid cabinet intr-o localitate de la marginea Bucurestiului?

Este o decizie luata dupa mai multi ani in care am locuit in aceasta localitate si am sesizat deficitul de consultanta medicala veterinara organizata in zona, dificultatile propietarilor de animale in a accesa servicii veterinare de calitate si distantele pe care trebuiau sa le parcurga pentru a ajunge la un centru medical veterinar care sa ofere consultanta de specialitate.

S-a construit si dotat un cabinet veterinar care sa indeplineasca standardele necesare desfasurarii unui act medical civilizat si imi doresc sa investesc in continuare in cresterea calitatii serviciilor oferite.

In acelasi timp, cred ca doar printr-o colaborare mai apropiata intre medicii veterinari, asistenti, tehnicieni si propietari se poate imbunatati calitatea vietii animalelor noastre si pentru asta, pe langa asistenta medicala pe care o ofer, doresc o cat mai buna comunicare intre mine si toti cei implicati in cresterea si ingrijirea animalelor. Pentru a realiza acest deziderat, voi incerca sa ascult si sa raspund prin toate mijloacele (discutii directe, email, website, telefon) la intrebarile, cererile, dorintele Dumneavoastra. Sunt deschis la opiniile si cererile pertinente care imi vor fi adresate si sunt convins ca vom avea o relatie deschisa si impreuna vom creste calitatea vietii animalelor.

Cabinetul are un spatiu destinat consultatiilor, o sala de chirurgie, o sala de frizerie, camera de asteptare si in in stadiul de proiect spatii de internare si alte facilitati.

Consultatiile, interventiile chirurgicale, programarile la frizerie, deplasarile se vor stabili prin programarea lor la telefonul cabinetului 0736242838.

×
NOU

Vă anunțăm că avem o nouă atracție pentru lumea pisicească, pensiunea pentru pisici de la Magavet ce vă așteaptă încă din luna Februrarie pentru a caza în siguranță și confort micii pufoși. În vacanța dumneavoastră să aveți deja o soluție pentru patrupedul cel iubit. Pentru a vizualiza locurile disponibile, puteți accesa pagina noastră de Facebook: Magavet-Cabinet Veterinar și Frizerie Animale de Companie.

În curând vom deschide și pensiune pentru căței cu 13 padocuri cu cazare în interior și acces la exterior în padoc și țarc.

Pentru detalii și programări: 0736242838.