NE-AM MUTAT!

Venind in intampinarea nevoilor clientilor nostri, ne-am mutat intr-o noua locatie generoasa, adaptata cerintelor actuale!
Va asteptam in strada Cretuleasca nr 3, sat Gulia, jud Dambovita!
Programarile se vor face în continuare la 0736242838.

Indicatii de orientare    Localizare pe harta
cabinet medical veterinar magavet

Pentru ca zona in care s-a deschis cabinetul nu a beneficiat de un spatiu special destinat asistentei veterinare clinice de specialitate, ii invit pe toti medicii si persoanele implicate in asigurarea serviciilor veterinare din zona sa ma contacteze si sa incepem o colaborare pe o perioada cat mai indelungata.

Ofer in primul rand sprijinul meu logistic si locatia pe care o detin, pentru a va ajuta in profesarea medicinei veterinare, asigur deschidere maxima in a va ajuta cu tot ce aveti nevoie pentru a va continua asistenta pe animale de interes economic si animale de companie.

In mod special, caut colaboratori pentru animalele de interes economic deoarece acestea nu pot fi deplasate si de multe ori pot aparea mai multe solicitari intr-un interval scurt de timp, ceea ce ar duce la timpi mari de asteptare de catre solicitant.

Pentru detalii folositi datele de contact, eventual pentru stabilirea unei intalniri.

×
NOU

Vă anunțăm că avem o nouă atracție pentru lumea pisicească, pensiunea pentru pisici de la Magavet ce vă așteaptă încă din luna Februrarie pentru a caza în siguranță și confort micii pufoși. În vacanța dumneavoastră să aveți deja o soluție pentru patrupedul cel iubit. Pentru a vizualiza locurile disponibile, puteți accesa pagina noastră de Facebook: Magavet-Cabinet Veterinar și Frizerie Animale de Companie.

În curând vom deschide și pensiune pentru căței cu 13 padocuri cu cazare în interior și acces la exterior în padoc și țarc.

Pentru detalii și programări: 0736242838.