dr fogarasi peter
0736242838
mail@magavet.ro

Dr. Fogarasi Peter

Sunt nascut in 1976, pe 28 iunie, in Bucuresti, unde am si locuit timp de aproape 30 de ani. In Bucuresti am facut toate studiile, inclusiv facultatea de medicina veterinara, unde am avut sansa de a invata cu o serie de profesori care mi-au fost si mentori, motivandu-mi prin talentul lor de pedagogi si profesionisti, dorinta de a studia si a aprofunda aceasta nobila meserie.

Mi-am dorit sa fiu medic veterinar inca din clasele primare si nu m-am razgandit niciodata de a-mi duce visul la indeplinire. Vreau sa practic aceasta profesie si de acum inainte pentru a alina suferinta pacientilor mei.

Sunt casatorit si avem doi copii impreuna, o fata si un baiat minunati, de care suntem foarte mandri, dorindu-ne sa le fim exemple de urmat. Pentru ei facem tot posibilul sa aiba o educatie si o viata cat mai bune.

In locul unde am infiintat cabinetul m-am mutat din 2005 si in scurt timp am reusit sa cunosc multi oameni din zona, printre care mi-am facut multi prieteni. Cu ajutorul lor, a familiei si a colaboratorilor mei, cabinetul a fost dotat si deschis in cateva luni. Sunt convins ca in urmatoarea perioada il vom extinde, dezvoltand activitati si utilitati noi. Speram astfel sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu tot ce este necesar pentru a oferi un act medical de calitate si in conditii civilizate.

Va astept sa apelati la sfaturile si ajutorul meu si de acum incolo, colaborarea si increderea fiind elementele cheie ale oricarei relatii de lunga durata.

nicoleta fogarasi
0736242838

Fogarasi Nicoleta

Ma numesc Fogarasi Nicoleta si sunt o persoana meticuloasa, calma, cu multa rabdare. Din acest motiv lucrul cu animalele mi se potriveste perfect.

Lucrez in domeniul frizeriei canine si feline de 13 ani si va astept cu nerabdare sa veniti la coafare cu animalutele.

dr janina dumitru
0736242838

Dr. Dumitru Janina Emilia

M-am nascut vara smiley-face in Craiova, oras in care am trait 26 de ani si in care mi-am facut o mare parte din studii: Scoala Generala, Liceul si Facultatea de Biologie a Universitatii din Craiova.

Dupa un debut timid in invatamant am decis sa vin in Bucuresti pentru a urma cursurile Facultatii de Medicina Veterinara, profesia de medic veterinar intregindu-ma ca om.

Iubesc animalele si imi place sa cred ca am o relatie speciala cu ele.

Va astept cu mare interes alaturi de colegii mei. Suntem o echipa tanara, entuziasta si dornica sa va vina in ajutor.